Welkomstpakket voor nieuwe werknemers? 4 dingen die je niet kan missen



Een warm welkom voor nieuwe werknemers is de sleutel om ze direct thuis te laten voelen in je bedrijf. Een goed samengesteld welkomstpakket laat zien dat je hun komst waardeert en geeft hen een vliegende start. Hier zijn vier dingen die absoluut niet mogen ontbreken in je welkomstpakket.

Personaliseer een notitieboek

Een notitieboek is onmisbaar voor elke werknemer. Of het nu gaat om het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of het vastleggen van briljante ideeën, een notitieboek komt altijd van pas. Door het te personaliseren met het bedrijfslogo en de naam van de werknemer, geef je een speciaal tintje dat hen meteen het gevoel geeft onderdeel van het team te zijn. Plus, het helpt ze georganiseerd te blijven.

Geef er een leuke bidon bij

Hydratatie is belangrijk, vooral tijdens lange werkdagen. Een set bedrukte bidons is een praktisch en nuttig geschenk. Laat de bidons bedrukken met het bedrijfslogo om de merkidentiteit te versterken. Werknemers zullen trots zijn om ze te gebruiken en te laten zien. Bovendien zijn herbruikbare bidons een duurzame keuze, wat perfect past bij een bedrijf dat milieubewust bezig is.

Geef een powerbank met logo

In deze tijd zijn mobiele apparaten zoals smartphones en tablets onmisbaar. Een powerbank is daarom een geweldig cadeau. Hiermee kunnen werknemers hun apparaten altijd en overal opladen. Laat de powerbanks bedrukken met het bedrijfslogo, want, zo geef je niet alleen een handig geschenk, maar versterk je ook de branding. Elke keer als de werknemer de powerbank gebruikt, wordt je logo gezien.

Voeg een persoonlijk welkomstbericht toe

Naast de praktische items is een persoonlijk welkomstbericht een must. Dit kan een brief zijn van de CEO of een persoonlijke boodschap van het team waarin de nieuwe werknemer wordt verwelkomd en succes wordt gewenst in de nieuwe rol. Dit gebaar toont dat je echt om je werknemers geeft en zorgt voor een warme, gastvrije ontvangst. Voeg ook een bedrijfshandboek toe met nuttige informatie over bedrijfsprocedures, gedragscodes, en belangrijke contactpersonen. Dit helpt nieuwe werknemers snel wegwijs te worden in de organisatie en geeft hen een referentiepunt voor hun dagelijkse werkzaamheden. Bovendien kan een leuk gadget zoals een bedrukte USB-stick of muismat met bedrijfslogo een extra touch geven. Met een welkomstpakket dat zorgvuldig is samengesteld, geef je nieuwe werknemers een fantastisch begin en laat je ze meteen zien hoe belangrijk ze voor je zijn.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement