5 creatieve teamactiviteiten in Zwitserland



Ben je op zoek naar een creatief teamevenement voor een onvergetelijke ervaring? Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 5 creatieve teamactiviteiten op een rij gezet.

Glasblazen in Hergiswil, regio Luzern (Vierwoudstedenmeer)
In 2017 vierde ‘Glasi Hergiswil’ haar 200-jarig jubileum. Dit is de enige fabriek in Zwitserland, waar glas nog steeds met de mond wordt geblazen. Samen met een ervaren glasblazer maak je je eigen glas.

Activiteit voor 1-100 personen. Meer informatie.

Masker maken in Ferden, Lötschental (Wallis)
Volg de voetsporen van de Tschäggättä en maak je eigen Lötschental-masker! Op aanvraag kunnen groepen hun eigen maskers in de carving-werkplaats in Ferden onder deskundige instructie kerven.

Activiteit voor 5-22 personen. Meer informatie.

Bouw je eigen slee in Grindelwald (Jungfrau regio)
Als team bouw je een slee uit de meest uiteenlopende materialen, zoals oude ski's, autobanden, kussens, draad of karton. Je kunt zo lang als je wilt bouwen, hameren, lijmen, knippen en zagen. Het door jullie voltooide product wordt in een première-rit getest, natuurlijk alleen nadat je de veiligheidscontrole hebt doorlopen.

Activiteit voor 30-200 personen. Meer informatie.

Creëer je eigen kaasfondue-vork in Appenzell (Oost Zwitserland)
In Appenzell wordt tin nog steeds volgens oude ambachtelijke methoden bewerkt. Met de hand wordt het hier gegoten, gedraaid en gepolijst. Herontdek een oud ambacht en produceer je eigen fonduevork met een motief. Je zult leren dat de tingieterij veel meer te bieden heeft dan tinnen soldaten en bekers.

Activiteit voor 4-12 personen. Meer informatie.

Schilderen zoals Paul Klee in Bern
Een creatieve workshop gecombineerd met een rondleiding door de lopende tentoonstelling in het Zentrum Paul Klee bevordert de verbeeldingskracht en communicatie binnen teams. De professionele infrastructuur van het Zentrum Paul Klee biedt de juiste setting om de meest uiteenlopende uitdagingen in een bedrijf op creatieve wijze aan te pakken.

Activiteit 5-150 personen. Meer informatie.

Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Lisette van Dolderen

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement