Restaurant Flinck opent 15 december haar deuren!



De Bonte Wever in Assen opende vrijdag 15 december haar nieuwe restaurant FLINCK. Het show- en livecooking restaurant is een overweldigende plek waar gasten zich welkom voelen en terecht kunnen voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen en na afloop gaat u altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad.

Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en livecooking vormen dagelijks het decor voor de koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat het gedreven en vriendelijke personeel klaar.

Uiteraard kan men enkel het restaurant bezoeken, echter vanwege de diversiteit in de faciliteiten van De Bonte Wever is een etentje bij FLINCK ook ideaal te combineren met verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen, zwemmen, uitgaan, etc. Ook in combinatie met de meeste evenementen zijn arrangementen mogelijk. Meer informatie over het gevarieerde aanbod in arrangementen is te vinden op de website van De Bonte Wever.

De opening van restaurant FLINCK volgt op de eerder aangekondigde opening van à la carte restaurant Dapper, dat 1 december haar deuren opende. Beide restaurants zijn onderdeel van een indrukwekkende uitbreiding van De Bonte Wever die op dit moment in de afrondende fase zit. Naast de restaurants wordt momenteel o.a. een groots event- en congrescentrum, grand café, nieuwe extra entree en uitbreiding van de parkeergelegenheid gerealiseerd. Afgelopen zomer werden reeds 82 extra (deluxe) hotelkamers opgeleverd.
Restaurant FLINCK is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner en op zon- en feestdagen tevens voor een uitgebreide brunch. Het restaurant is uitstekend bereikbaar en parkeren bij De Bonte Wever is altijd gratis.

Reserveren kan door te bellen naar: 0592 303777. Meer informatie over FLINCK is te vinden op www.debontewever.nl/flinck
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement