Stedelijk Museum biedt inspirerende ruimtes



Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een receptie, diner, seminar of feestelijke presentatie? Het Stedelijk Museum biedt hiervoor inspirerende ruimtes. Ervaar op een exclusieve manier uw ontvangst in de omgeving van onze kunstcollectie en tentoonstellingen! 

DE SCHIPHOL ENTREE
De Schiphol Entree is de prachtige ruime entree van het Stedelijk Museum aan de Museumpleinzijde. Uniek aan de Schiphol Entree is de combinatie van de historische en moderne architectuur, omdat hier het oude monumentale gebouw en de nieuwe vleugel samenkomen. De sfeer wordt mede bepaald door het fraaie wandtapijt van Petra Blaisse’s Inside Outside en het 14-meter hoge kunstwerk van Louise Lawler.

Deze transparante hal is een uitstekende ruimte om uw gasten te ontvangen met een receptie, eventueel in combinatie met andere ruimtes in het museum.

TEIJIN AUDITORIUM
Op de eerste verdieping in de nieuwe vleugel van het museum bevindt zich het Teijin Auditorium. Deze moderne zaal biedt in een flexibele theateropstelling ruimte aan lezingen en presentaties en kan zonder stoelen gebruikt worden voor een receptie, diner of een feestelijk ontvangst. Het Auditorium is voorzien van alle moderne presentatiefaciliteiten.

ZADELHOFF CAFÉ EN OMLOOP
Het Zadelhoff Café en de omloop rond de iconische trap zijn gesitueerd in het historische gebouw. U kunt uw gasten verwelkomen met een drankje en een hapje op de omloop, met uitzicht op de Erezaal. Aansluitend aan de omloop vindt u de andere beroemde bar uit de collectie van het Stedelijk, de publiekslieveling The Beanery van Edward Kienholz. Vervolgens kunt u in het aangrenzende Zadelhoff Café dineren, te midden van het permanente kunstwerk van Lawrence Weiner.

www.stedelijk.nl/bezoeken/zaalhuur
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement