Maak kennis met de Europese Ruimtevaart Organisatie



Alles over ruimtevaart is te zien en te beleven in Space Expo, het officiële bezoekerscentrum van de Europese Ruimtevaart Organisatie ESA. U wordt meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. Naast de rijke ruimtevaarthistorie, waaronder aandacht voor de eerste satelliet, de eerste bemande ruimtevaarttocht en de eerste stappen op de maan van Neil Armstrong, toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart. Er is ruimschoots aandacht voor Europa’s rol in de ruimte en de laatste ontwikkelingen en de totstandkoming van belangrijke ruimtemissies.

Te zien zijn vele raket- en satellietmodellen, waaronder enkele echte testmodellen en een Russische spionagesatelliet die in 1988 daadwerkelijk in de ruimte is geweest. Ook kunt u ontdekken hoe André Kuipers heeft geleefd aan boord van het International Space Station. U kunt zelf rondlopen in het bemanningsverblijf en het Europese ruimtelaboratorium. En sinds kort kunt u bij Space Expo de originele ruimtevaartcapsule bewonderen waarmee Andre Kuipers in 2011-2012 in de ruimte is geweest.

Space Expo beschikt over twee vergaderzalen en de mogelijkheid om uw gasten op een fantastische manier te ontvangen in de expositie. www.space-expo.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement