De Boer Structures lanceert digitaal documentportaal



myDeBoer eerste Dropbox-projectportaal in evenementenbranche
 
De Boer Structures, marktleider in tijdelijke accommodaties voor evenementen en bedrijfsruimtes, lanceert vandaag het online klantenportaal myDeBoer. Het platform is op maat gemaakt voor de complexe projecten die De Boer voor haar klanten offreert en uitvoert en is gebouwd op de technologie van Dropbox Business, het online platform waarop men kan samenwerken en bestanden delen. De lancering van het portaal is kenmerkend voor de digitaliserende eventbranche.
 
“We kennen allemaal het probleem wel van de vele documenten en verschillende versies die in de e-mail in omloop zijn. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we besloten om, in samenwerking met digital agency Jungle Minds en Dropbox, een handig en overzichtelijk portaal te creëren voor onze klanten en medewerkers”, vertelt Onno Koole, Marketing Director bij De Boer Structures. Zo krijgen de klant en medewerker ongeacht tijdstip of locatie snel en veilig real-time toegang tot de laatste documenten vanaf desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.
 
Gedeelde centrale projectadministratie
Bij het ontwerpen, offreren en bouwen van de tijdelijke ruimteoplossingen van De Boer komen veel documenten kijken. Denk hierbij aan bouwtekeningen, offertes, contracten, planningen en facturen. Voor een correcte en tijdige levering is het van groot belang om altijd de laatste informatie te gebruiken, waar je ook bent. 
 
De Boer houdt zelf een uniforme projectadministratie bij en deze kan nu op een beveiligde manier naar eigen medewerkers en de klant ontsloten worden via de nieuwe applicatie. Zo hoeft er minder via e-mail en programma’s voor het uitwisselen van bestanden (ftp) verstuurd te worden en is de kans vele malen kleiner dat documenten kwijtraken dat of een verkeerde versie wordt gebruikt. 
 
Jungle Minds deed meervoudig gebruikersonderzoek dat de basis vormde voor het uiteindelijke ontwerp voor De Boer’s eigen digitale projectplatform, dat vervolgens bovenop Dropbox Business is gebouwd.
 
Digitalisering eventbranche
De lancering van het eerste projectportaal van deze omvang in de eventbranche staat symbool voor de digitalisering van deze branche. Digitalisering in de eventsector beïnvloedt het totale eventmanagementproces, blijkt uit recent onderzoek van Xing Events. Driekwart van de organisatoren kunnen hun doelen bereiken door het gebruik van digitale oplossingen. De belangrijkste doelstellingen van organisatoren zijn verbetering van efficiency in tijd, kosten en organisatie, naast meer tevreden deelnemers.

Koole: “We zien om ons heen dat de industrie aan het veranderen is. Overal is men aan het kijken hoe processen efficiënter kunnen worden ingericht door te digitaliseren. Denk aan online communicatietools of virtueel vergaderen”.
Chris Moojen, countrymanager Benelux en Frankrijk bij Dropbox, beaamt de stelling van Koole: “Het is mooi om te zien hoe De Boer de Dropbox API heeft gebruikt om een persoonlijke, innovatieve portal voor haar klanten en medewerkers te ontwikkelen. We merken een groei in de vraag naar ons Dropbox Business-systeem. De Boer loopt hierin voorop in de eventbranche. Voor veel bedrijven is het een effectieve manier om eenvoudig en veilig bestanden te delen en snel samenwerkingsmogelijkheden te faciliteren. Tot op heden zijn er 300.000 API's gemaakt op Dropbox en we hopen dat het verhaal van De Boer meer bedrijven zal inspireren.”
 
Over De Boer Structures
De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor grote evenementen en voor urgente zakelijke toepassingen. De Boer levert turnkey-oplossingen met optimale klantenservice en is VCA**, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar heeft De Boer kantoren in Nederland, Duitsland, België, Groot Brittannië, Frankrijk, Spanje, Abu Dhabi, Dubai en Qatar. Wereldwijd werken er ongeveer 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt het aantal tijdelijke krachten op tot 150. Meer informatie over De Boer is te vinden op www.deboer.com.

Over Dropbox
Het is de missie van Dropbox om de manier waarop mensen werken en samenwerken te vereenvoudigen. Met meer dan 500 miljoen gebruikers over de hele wereld, bouwen we aan 's werelds eenvoudigste en meest krachtige samenwerkingsplatform. Het hoofdkantoor van Dropbox is gevestigd in San Francisco. Overige kantoren staan in Austin, New York, Seattle, Washington D.C., Dublin, Herzliya (Israël), Londen, Parijs, Sydney en Tokyo. Dropbox voert onder ander de volgende producten: DropboxBasic, Dropbox ProDropbox Business en Dropbox Enterprise
 
Over Jungle Minds
Als onafhankelijk digitaal bureau uit Amsterdam Noord bedenkt en ontwikkelt Jungle Minds digitale oplossingen met functionele waarde voor eindgebruikers, altijd op het snijvlak van strategie, merkidentiteit en product design. Naast de samenwerking met De Boer werkt het team van Jungle Minds voor zowel mondiale spelers als Leaseplan, Akzo Nobel & TNT, als Nederlandse spelers als Centraal Beheer, AFC Ajax en Ultimaker.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement