Wentink & Partners en Vote Company gaan intensief samenwerken




Wentink & Partners gaat voor Vote Company minimaal 3 Award Shows produceren in Studio’s Aalsmeer. Frank Wentink is blij met de samenwerking; “Vote Company is als geen ander in staat om goede publieksverkiezingen te organiseren. Ook voor aansprekende opdrachtgevers. De genomineerden verdienen een kwalitatief podium. De kwaliteit van de shows die wij realiseren sluit daar uitstekend bij aan. We versterken elkaar dus enorm.” Aldus een enthousiaste Frank Wentink.


1 + 1 = 3
“We hebben een aantal goede gesprekken met elkaar gevoerd nadat we eerst een aantal producties van Wentink & Partners hadden bekeken. Met Frank Wentink is afgesproken dat zij 3 Award Shows voor ons gaan produceren. Dit zullen in eerste instantie Award Shows zijn voor verkiezingsconcepten die we in eigen beheer hebben zoals de Dutch Fitness Awards.”Aldus Wilfred Romijn, 1 van de 2 oprichters van Vote Company. Door te starten met eigen concepten geeft dat ons de mogelijkheid om de samenwerking te optimaliseren. Echter, het is een logische volgende stap om ook te gaan kijken naar samenwerking met Wentink & Partners voor de verschillende verschillende verkiezingen die we voor onze opdrachtgevers organiseren.
 
Over Wentink & Partners
Op gebied van kleine en grootschalige evenementen alsmede award shows heeft Wentink & Partners een enorme ervaring opgedaan. Frank Wentink “Voorbeelden van eerder gerealiseerde Award Shows zijn de SAN Awards, het Voetballer van het Jaar Gala (22 jaar) en de EZVN Awards. “We zullen al onze creativiteit aanwenden om van de geplande Award Shows bijzondere, onderscheidende evenementen te maken.” 

Over Vote Company BV
Vote Company faciliteert verkiezingen in opdracht van partijen zoals bijvoorbeeld de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Zoover Awards, de Dutch Fitness Awards, de Dutch It Channel Awards en het Ministerie van Economische Zaken. Deze verkiezingen zijn allemaal maatwerk. Iedere opdrachtgever heeft weer specifieke doelstellingen en wensen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement