HMC Reservations introduceert De HotelBel



Nieuwe nationale classificatie hotels en vergaderlocaties voor zakelijke gast
 
HMC Reservations introduceert per 1 januari 2017 De HotelBel. De afschaffing van de verplichte sterrenclassificatie voor hotels in Nederland is de reden voor deze nieuwe nationale classificatie.
 
Afschaffing verplichte sterrenclassificatie
Sinds januari 2016 is de sterrenclassificatie niet meer verplicht voor hotels in Nederland. Hotels kunnen zelf bepalen of ze de sterren nog hanteren, waardoor steeds meer hotels hun sterren van de gevel halen. HMC Reservations onderzocht de behoefte naar één classificatie voor zowel hotels als vergaderlocaties onder zakelijke boekers. Gebleken is dat de behoefte groot is. “Zonder sterren is het maken van een keuze lastig. De sterren waren voor mij een garantie van kwaliteit ” aldus een secretaresse van een multinational.
 
De HotelBel
Toen HMC Reservations de verwarring bij haar klanten zag, besloten ze een oplossing te bieden. Per 1 januari 2017 introduceren ze een nieuwe classificatie voor de zakelijke gast. Ze spelen hiermee meteen in op het gebrek aan een duidelijke classificatie die zowel hotels als vergaderlocaties met elkaar vergelijkt.
 
Beoordelingscriteria
Een locatie krijgt een aantal HotelBellen toegekend op een schaal van 1 tot 10. De beoordeling is gebaseerd op zowel ervaringen van zakelijke gasten, de faciliteiten en geboden services van de locatie én het boekingsproces. Eind 2017 zal de Gouden HotelBel worden uitgereikt aan de locatie met de hoogste score.
 
HMC Reservations
HMC Reservations helpt secretaresses en bedrijven kosteloos met het zoeken en boeken van hotels en vergaderlocaties. Ze zien het als hun missie om zoveel mogelijk locaties van binnen en buiten te kennen, om zo uit eigen ervaring de perfecte locatie te vinden voor iedere aanvraag.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement