Dit zijn de finalisten van de Nationale Meeting Award 2018



De vijftien finalisten van de Nationale Meeting Award zijn bekend! Op 12 maart wordt in Mariënhof in Amersfoort bekendgemaakt welke locaties binnen de vijf categorieën in de prijzen zullen vallen.

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EventSummit, Vergaderhamers, CLC-VECTA en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs die bestemd is voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

Het kwalificatieproces voor deze award heeft in de afgelopen maanden plaatsgevonden. Eerst moesten de locaties die zich hadden ingeschreven ten minste tien nieuwe reviews ontvangen op MeetingReview. Vervolgens ontvingen de ruim zeventig locaties die doorgingen naar ronde 2 in januari een vragenlijst met objectieve kwaliteitscriteria en zes open vragen met betrekking tot de bedrijfsvoering en visie. De antwoorden op de open vragen werden door de vakjury van de Nationale Meeting Award beoordeeld, waarna zij per deelnemer de punten hebben toegekend.

De volgende vijftien locaties hebben na ronde 2 de meeste punten behaald en zullen in ronde 3 door de vakjury persoonlijk worden bezocht: 

Categorie Small (capaciteit tot 25 personen)

Datum locatiebezoek door vakjury: Maandag 26 februari

Categorie Medium (capaciteit tot 100 personen)

Datum locatiebezoek door vakjury: Maandag 19 februari

Categorie Large (capaciteit tot 250 personen)

Datum locatiebezoek door vakjury: Woensdag 28 februari

Categorie XL (capaciteit tot 500 personen)

Datum locatiebezoek door vakjury: Woensdag 28 februari

Categorie XXL (capaciteit van meer dan 500 personen)

Datum locatiebezoek door vakjury: Woensdag 21 februari

Klik hier voor de volledige uitslag van ronde 2


Deze locaties zullen voor ronde 3 in de laatste twee weken van februari door de vakjury persoonlijk worden bezocht. De juryleden bepalen op basis van deze bezoeken hun top 3. De vijf locaties die binnen hun categorie op basis van alle drie de rondes de meeste punten behalen, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award.

Uitreiking Nationale Meeting Award
Op 12 maart worden de vijf winnende locaties bekendgemaakt en ontvangen zij de Nationale Meeting Award. De uitreiking zal plaatsvinden in Mariënhof te Amersfoort. 

Met de toetreding van CLC-VECTA als partner krijgt de award uitreiking vorm in een niet te missen kennisevent dat CLC-VECTA organiseert voor locaties en meeting professionals. Deze editie staat in het teken van In Control zijn en blijven.

Bezoekers kunnen deelnemen aan twee kennissessies over nieuwe perspectieven op BTW bij internationale aanvragen (Josyne Mensen en Anne-Marieke Smits, BDO) en trends verkennen en concreet vertalen naar je eigen organisatie (Wim van Rooijen, Fountainheads). Na de uitreiking vindt er een netwerkborrel plaats.

Voor meer informatie over het kennisevent en aanmelden ga naar www.nationalemeetingaward.nl

Ook vind je op deze website en via Twitter alle informatie en updates over de Nationale Meeting Award.

Bezoek onze stand vandaag op EventSummit
Wil je een persoonlijke toelichting? Bezoek dan vandaag tijdens EventSummit stand A110. Het team van Meeting Magazine praat je graag even bij!



 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement