JCI World Congress 2017 The Netherlands



Van 6 t/m 10 november vond in Amsterdam het JCI World Congress 2017 plaats. Tijdens dit evenement kwamen duizenden leden van Junior Chamber International (JCI) uit 116 landen bij elkaar om een fantastisch programma bij te wonen in de Passenger Terminal Amsterdam, Mövenpick Hotel Amsterdam en het Muziekgebouw aan het IJ. Het was bijzonder mooi om als audiovisueel partner betrokken te zijn bij dit congres.

Na 1987 werd het JCI World Congress in november weer eens in Nederland georganiseerd! De stad Amsterdam had de eer om dit grootse internationale event te hosten. Circa 4.000 bezoekers - waaronder actieve JCI-leden, senatoren, alumni en niet-leden - maakte deel uit van het meerdaagse conferentie in Amsterdam. Hier konden zij sprekers van wereldklasse bewonderen, kennis maken met fantastische bedrijven, genieten van de beroemde Nederlandse feesten en het specifieke programma van het WeDo2030! Festival volgen. Dit festival dat plaatvond op 8 november was onderdeel van het JCI World Congress. Hier gingen deelnemers samen in actie voor een duurzame, rechtvaardige wereld. Zo gaf Kofi Annan, voormalig secretaris-generaal van de VN en Nobelprijswinnaar, zijn visie op werken aan een betere wereld. Zijn verhaal en dat van andere visionairs uit binnen- en buitenland moeten inspireren om ook in beweging te komen. Heuvelman verzorgde op deze dag voor keynote spreker Kofi Annan in het Muziekgebouw aan ‘t IJ de projectie, licht en geluid met een livestream naar de grote zaal in de Passenger Terminal Amsterdam.

Over JCI
JCI (Junior Chamber International) is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling van circa 170.000 ondernemende mensen tot 40 jaar in meer dan 116 landen wereldwijd. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties. In Nederland heeft JCI ruim 2.000 actieve leden in meer dan 100 gemeenten en werkt samen met onder meer Cordaid en het Nederlandse Rode Kruis. Elk JCI-lid deelt de overtuiging dat ze zichzelf en de wereld om ons heen moeten verbeteren. JCI biedt haar leden daarom volop ontwikkelkansen en stelt hen in staat blijvende positieve veranderingen in de samenleving teweeg te brengen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement