Golden Tulip Weert benoemd tot Hotel of the Year 2017



Louvre Hotels Group maakte vandaag de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend. Golden Tulip Weert mag zich een jaar lang Hotel of the Year 2017 noemen. De prestigieuze award werd persoonlijk door Michael Spetter overhandigd aan Fred Romeynders van Golden Tulip Weert. Naast het beste Golden Tulip hotel wordt ook elk jaar het beste Tulip Inn hotel benoemd, dit jaar gaat die eer naar Tulip Inn Eindhoven Airport .Ook dit jaar zijn de winnaars bepaald op basis van de resultaten uit Golden Tulip’s Quality Assurance programma.

Het jaarlijkse Quality Assurance programma van Golden Tulip wordt uitgevoerd door het in Londen gevestigde onafhankelijke BDRC (Business Development Research Consultants). De inspectie bestaat uit een zogenaamd ‘Mystery Guest’ verblijf waarbij uitvoerig gecontroleerd wordt op aspecten als hygiëne, gastvrijheid, merkbeleving en milieubewust werken. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de Benelux.

Fred Romeynders, directeur Hotel & Leisuregroep Zuid Nederland: “Ik ben heel trots op het team van Golden Tulip Weert. Onze collega’s hebben dit jaar het beste uit zich zelf gehaald, vorig jaar zeiden ze letterlijk: ‘in 2017 worden WIJ Golden Tulip of the Year’! We hebben de afgelopen periode enorm geïnvesteerd in het hotel, niet alleen in de hardware maar ook onze collega’s hebben een enorme verbeterslag gemaakt. Dat zie je onder andere terug op de review websites waar we gegroeid zijn van een 7 naar een mooie 8.’’

Golden Tulip Weert
Het afgelopen jaar werd bij Golden Tulip Weert letterlijk en figuurlijk gebouwd aan het ‘nieuwe’ Golden Tulip. Een deel van de zalen werd namelijk omgebouwd tot 9 hoogstaande hotelkamers geheel in lijn met de nieuwe merkstrategie van Golden Tulip. De nieuwe hotelkamers zijn voorzien van technische snufjes als draadloos opladen, lichtsensoren en een Smart TV met onder andere Netflix en de mogelijkheid je eigen muziek af te spelen. Ook kunnen gasten op hun kamer Nespresso koffie zetten en is de badkamer voorzien van luxueuze Rituals producten.

Golden Tulip Weert is een 4-sterren hotel gelegen in het centrum van Weert. Het hotel beschikt over meer dan 60 goed uitgeruste kamers en o.a. een brasserie-bar met seizoens-menukaart. Het hotel ligt gunstig gelegen op 2 minuten lopen vanaf het station en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Golden Tulip Weert probeert zo min mogelijk belastend te zijn voor het milieu en heeft daarvoor een gouden certificaat van Green Key ontvangen. Voor meer informatie zie: www.goldentulipweert.com.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.100 hotels in 47 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een paar maanden is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip is een onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft meer dan 200 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (40 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement