QL hotels start eigen lijn bad- en bodyproducten



QL Hotels en Restaurants, een collectie van ruim 130 onafhankelijke hotels, heeft een eigen amenities lijn gelanceerd met onder meer zeep, body lotion, shampoo en een douchegel. Ze komen van Ada Cosmetics en hebben het fair trade keurmerk Max Havelaar. De hotels gaan meer gezamenlijk ondernemen nu er steeds meer leden komen. In de maand oktober werd de collectie wederom uitgebreid met veertien hotels.

Heerlijk en eerlijk
Hein van Beek heeft deze collectie hotels bij elkaar gebracht. “Alle QL Hotels & Restaurants zijn stuk voor stuk kleinschalige hotels die niet alleen een uitstekende gastvrijheid bieden, maar ook het milieu hoog in het vaandel hebben staan. Ze maken gebruik van regionale en seizoensgebonden producten”, zegt Van Beek. ”We trekken deze visie door in onze amenities; persoonlijke verwennerij in het gebruik met tevens het fair trade keurmerk, dus naast heerlijk bovendien eerlijk.”

Weidum, Aduard, Amsterdam, Kitsbühel, Montreux...
Ondertussen groeit het netwerk gestaag. Recent nam QL een vlucht naar Scandinavië en kwamen er hotels bij in Noorwegen en Zweden. Vervolgens was de maand oktober goed voor veertien nieuwe leden, waaronder Hotel TwentySeven in Amsterdam, Parc Broekhuizen in Leersum, Herberg onder de Linden in het Groningse Aduard, Landgoed Rhederoord in De Steeg bij Arnhem en Weidumerhout in Weidum, Friesland. Daarnaast hebben zich hotels aangesloten in Duitsland, Oostenrijk – onder meer in Kitsbuhel – en in het Zwitserse Montreux.

Over QL Hotels & Restaurants
QL is een ‘handpicked’ internationale collectie van ruim 130 onafhankelijke kleinschalige (circa 60 kamers) en authentieke kwaliteitshotels & restaurants in de Benelux, Scandinavië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Noorwegen en Zweden. In Nederland zijn ruim 50 hotels bij QL aangesloten, met daarbij bekende namen zoals The Dylan Amsterdam, Bij Jef Hotel-Restaurant en De Librije. De hotels zijn via qlhotels.com of de gedrukte catalogus te selecteren op circa 35 verschillende thema’s; hotels met sigarenlounge of haardvuur, hotels in kastelen of vlakbij een wijngoed en er zijn hotels waar je met je paard terecht kunt. www.qlhotels.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement