Novotel Amsterdam Schiphol Airport gastheer MeerBusiness Ondernemersgala 2017



Hotel vult haar rol in de regionale community serieus in

Met het komende MeerBusiness Ondernemersgala voegt Novotel Amsterdam Schiphol Airport opnieuw een grote regionale activiteit toe aan haar grote en nog steeds groeiende portfolio van lokale initiatieven die het ondersteunt of zelfs trekt.

Editie 2017 van het jaarlijkse MeerBusiness Ondernemersgala wordt voor het eerst centraal in de Haarlemmermeer gehouden: in het Novotel achter NS-station Hoofddorp. Op vrijdagavond 15 december komt ondernemend Haarlemmermeer hier samen, onder meer om te zien wie dit jaar de Ondernemersprijs 2017 wint.

Structureel regionaal/lokaal actief zijn
General Manager Floris Licht en Commercial Manager Marie-Claire Pardon zijn erg verheugd over de keuze voor hun hotel, dat voluit Novotel Amsterdam Schiphol Airport heet. “Die keuze past ook in ons streven om in toenemende mate lokale initiatieven te ondersteunen of zelfs te trekken”, zegt Licht.
Zo promoot het hotel in samenwerking met Theater De Meerse en Poppodium Duycker te Hoofddorp ieder kwartaal een serie Language No Problem-concerten en shows voor buitenlandse gasten (waarbij kennis van de Nederlandse taal niet vereist is).
Als partner van Hoofddorp aan Zee, initiator van de Keukenhof Hotel Express, organisator van de Novotel Jazz Nights, partner van het Take OFF Music Event en de hieraan verbonden Jam Sessies, en sponsor van de Haarlemmermeer Run heeft het hotel in korte tijd al een indrukwekkend rijtje gesteunde initiatieven opgebouwd – en daar wordt binnenkort dus het MeerBusiness Ondernemersgala aan toegevoegd.

Accor/Novotel is uniek met deze rol
Pardon: “We zijn ervan overtuigd dat hotels hun lokale rol beter kunnen invullen dan zij voorheen misschien deden. Sinds de opening van ons Novotel begin 2016 hebben wij hiervoor ook volop de ruimte gekregen. Niet alleen tegenover de bedrijven direct om ons heen, maar vooral ook de bedrijven en inwoners van de gehele regio.” Deze ondernemersrol is een unieke feature in vergelijking met andere hotelketens.
Wat van buiten een streng zakenhotel lijkt, ademt binnen daadwerkelijk een warmte en sfeer uit waarin je je in no time thuis voelt, met veel ‘Nederlands groen’.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Novotel Amsterdam Schiphol Airport is begin 2016 geopend en telt 314 kamers. Het hotel is ontwikkeld volgens de hoge Accor-standaarden voor duurzaamheid (de Planet 21-gedachte). Zo heeft het hotel speciale ramen waardoor weinig warmte verloren gaat, is er natuurlijke ventilatie, en zijn zoveel mogelijk milieuvriendelijke, herbruikbare materialen toegepast. Op het dak van het hotel groeien planten, wat geluiddempend werkt en de levensduur van het dak verlengt. Ook is het hotel een ‘thuis’ voor bijna een half miljoen honingbijen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement