Boetiek Hotel BonAparte Logis Hotel Nederland van het jaar



Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Logis Hotels Nederland eind november is Boetiek Hotel BonAparte verkozen tot Logis Hotel Nederland van het jaar. Logis Hotels heeft meer dan 2.300 onafhankelijke hotels in Europa. Uit handen van Fabrice Galland, de President van de Féderation Internationale des Logis (FIL), ontving Harm Oosting, eigenaar van Boetiek Hotel BonAparte, het certificaat.

Maandag 25 november ontmoetten alle hoteliers elkaar in Hotel Faber in Groningen. Volgens de jury was Boetiek Hotel Bonaparte in 2017 het meest gastvrije en persoonlijke Logis Hotel in Nederland. Boetiek Hotel BonAparte ligt in Lochem, de Achterhoek. Het monumentale pand is gebouwd in 1870 en biedt een heerlijke wellness en een restaurant waar Gelderse gerechten geserveerd worden. Daarnaast is het hotel bij uitstek de perfecte locatie om de lommerijke velden, bossen en vennen te ontdekken.

Logis Hotels heeft meer dan 2.300 hotels in Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Italië, Spanje, Andorra en Nederland. Elk Logis Hotel, waarvan de naam afkomstig is van het Franse woord ‘Loger’ wat onderdak verschaffen betekent, heeft zijn eigen persoonlijkheid. Daarbij is de hotelhouder nauw betrokken bij de regio en serveert het restaurant regionale gerechten. In Nederland zijn er 18 Logis Hotels die aantrekkelijke arrangementen aanbieden, waarbij de beleving van de gast bovenaan staat.

Foto: (Links) President Fabrice Galland (Rechts) eigenaar van Boetiek Hotel Bonaparte Harm Oosting
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement