Meetingselect wint Most Sustainable Grower Award in Deloitte Technology Fast50



Online venue sourcing & meeting meeting boeking tool al vijf jaar in lijst snelst groeiende tech bedrijven Nederland.

Meetingselect is dit jaar voor de vijfde keer op rij genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 en viel daarmee in de prijzen. Met deze prestigieuze verkiezing gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve startups van Nederland. Tijdens de feestelijke Fast 50 Award Ceremonie dat in Utrecht plaatsvond, won Meetingselect de Most Sustainable Grower Award, de prijs voor het bedrijf dat het langst aaneengesloten in de ranking staat.

Daarmee behoort het bedrijf uit Naarden - dat een corporate booking tool voor meetings en congreshotels ontwikkelde - al vijf jaar tot één van snelst groeiende tech companies in Nederland. Hierbij werd gekeken naar de omzetgroei in de periode 2013-2016. Meetingselect behaalde met een groeipercentage van 353 % in 2016 de 27e plek in de lijst. “Een mooie waardering voor het feit dat wij al jarenlang een substantiële en stabiele groei vertonen,” aldus Anouk Roohé, oprichter en managing director. “De inspanningen die we hebben geïnvesteerd in het verder ontwikkelen van onze booking tool en internationalisering verdienen zich nu terug. Ons platform is superfit to scale en daar ligt dan ook onze ambitie voor de nabije toekomst.”

Over Meetingselect
Connecting organizations with meeting venues and conference hotels worldwide. Simply book, manage and track external meeting bookings online.
Meetingselect is al tien jaar dé organisatie voor het zoeken en vinden van inspirerende vergaderlocaties en hotels, overal ter wereld. Dit gebeurt door middel van een slimme booking tool waar een state-of-the-art technologie achter zit. Naast het bieden van de booking tool is Meetingselect expert op het gebied van strategisch meeting en hotel management en realiseren zij voor organisaties directe en indirecte besparingen via diverse oplossingen. Onder meer sturing naar leveranciers met kortingsafspraken, gecentraliseerde facturatie, reductie van leveranciers, Duty of Care in meetings en events en bovenal inzicht in data.
Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de internationale MICE-market en Tech Industry en won talloze prijzen. Zo werd het bedrijf in 2017 nog genomineerd als EY Emerging Entrepreneur of the Year en werd vandaag ook bekend zij wederom een FD Gazelle zijn.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement