Nieuwe Director of Sales & Marketing voor The Dylan Amsterdam



Robbert Van Rijsbergen is gestart als nieuwe Director of Sales & Marketing bij The Dylan Amsterdam. Van Rijsbergen volgt Audry van de Merwe op die na 8 jaar met een nieuwe uitdaging start.

Robbert (1987) studeerde aan de Hotelschool The Hague, locatie Den Haag, en startte zijn carrière in Shanghai. Hierna werkte hij 3,5 jaar op de commerciële afdeling van het Amstel Hotel, en richtte zich vooral op de toeristen markt uit de Verenigde Staten en de entertainment markt (toerende artiesten). In 2014 besloot Van Rijsbergen om uit zijn comfortabele omgeving te stappen, en verhuisde hij naar São Paulo, Brazilië, waar hij als Business Development Manager Latin America & Caribbean werkte voor Virtuoso, ’s werelds grootste powerhouse in de luxe reiswereld. Zijn Amsterdamse (hotel) contacten heeft Van Rijsbergen gedurende zijn tijd in Brazilië altijd stevig onderhouden, zo organiseerde hij meerdere Amsterdam Diners en onlangs ondersteunde hij de Amsterdamse hotels met het organiseren van een Kingsday Cocktail tijdens ILTM Latin America in april van dit jaar voor de travel trade. “Ik geloof heel sterk in de kracht van samenwerking tussen de Amsterdamse 5* hotels, er is markt voor ieders product en het fijne is dat we allemaal een iets ander product hebben, en dus een andere (niche) markt bedienen” aldus Van Rijsbergen.

Van Rijsbergen: “Ik ben ontzettend blij om weer terug te zijn in Amsterdam en om te starten als Director of Sales & Marketing voor The Dylan Amsterdam, Nederlands mooiste boetiek hotel. Het is een privilege zorg te mogen dragen voor dit prachtige product, welke naast 40 kamers, Suites en Bar & Brasserie Occo ook nog een iconisch en met een michelin ster bekroond restaurant, Vinkeles, heeft.”

The Dylan Amsterdam (Keizersgracht 384) is gelegen in het hart van het centrum, op loopafstand van de belangrijkste trekpleisters zoals het Anne Frank huis, de Bloemenmarkt, het Van Gogh museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Grachtenhuis. Daarnaast ligt het midden in het hippe en trendy winkeldistrict “de negen straatjes” waar men een variatie aan galerijen, boetiekjes, cafés en eetgelegenheden vindt. The Dylan heeft 40 kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in verschillende stijlen en handgeschilderd in een variatie aan kleuren. In 2014 zijn 16 kamers inclusief twee suites gerenoveerd in samenwerking met bekend interieurontwerper Remy Meijers. Restaurant Vinkeles is een onderdeel van The Dylan Amsterdam. Bekroond met een Michelinster in November 2009, biedt de verfijnde Franse keuken een uitstekende mix tussen klassieke en eigentijdse stijlen. Het restaurant bevindt zich in een18e-eeuwse bakkerij, omringd door oude ovens die in het verleden hebben gediend voor het bakken van broden voor het Ouderen & Armen Kantoor. Tegenwoordig biedt het restaurant een elegante setting met uitzicht op de intieme binnentuin met een authentieke Amsterdamse setting. In 2016 opende The Dylan Amsterdam Bar & Brasserie OCCO. Kwalitatief hoogstaande producten, vakmanschap en persoonlijke service staan er centraal. Gasten kunnen er genieten van een uitgebreid ontbijt, een perfecte Illy-koffie, lunch, verse sappen of één van de bijzondere soorten Crusio-thee. Tegen de avond schuif je er aan voor een heerlijk diner en natuurlijk voor onze signatuur cocktails.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement