AVEX preferred partner Dutch Venue Association



Ruim veertig bijzondere, toonaangevende, professionele Nederlandse evenementenlocaties heb-ben besloten op verschillende vlakken nauw te gaan samenwerken onder de naam Dutch Ve-nue Association (DVA). Evenementenlocaties die zich onderscheiden op het gebied van onder meer authenticiteit, kwaliteit, professionaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid in bedrijfsvoering. DVA is de netwerk-organisatie die de evenementlocatie verhurende branche vertegenwoordigt. Bij de DVA zijn honderden medewerkers bezig met het verzorgen van de professionele verhuur van evenementenlocaties en ondersteuning bij de organisatie van (tijdelijke) evenementen in de breedste zin des woord. De locaties van DVA realiseren gezamen-lijk ruim 100 miljoen euro omzet.

Voor leveranciers die het delen van hun specifieke kennisgebied nastreven kent de DVA een ex-clusief Preferred Partner lidmaatschap. AVEX is op gebied van audiovisuele communicatie Pre-ferred Partner van de DVA geworden. “We hebben binnen ons netwerk sterke en betrouwbare Preferred Partners mogen toevoegen. We zijn dan ook erg blij dat we René Schaddelee met AVEX mogen verwelkomen. AVEX is het toonaangevende bedrijf binnen de audiovisuele branche met heel veel kennis en ervaring.”, al-dus Henk Kroneberg, voorzitter van de Dutch Venue Association.

René Schaddelee, directeur van AVEX: “Ik ben verheugd dat het bestuur van de Dutch Venue Association ons heeft gevraagd om Preferred Partner te worden. De belangrijkste doelstelling van ons Preferred Partner lidmaatschap is kennisdelen met de eventprofessional. Want kennis-delen is kracht en daar staan wij als organisatie voor. We helpen de leden graag bij hun uitda-gingen op het gebied van Event Communication.”

Over AVEX
AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Breukelen. Het bedrijf is sinds 1988 actief in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid met vestigingen in Brussel en Londen. AVEX helpt opdrachtgevers om effectiever te werken en te communiceren en levert oplossingen die bijdragen aan de kernprocessen van klanten. Daarbij ligt de focus op de expertisegebieden Communication Services en Building Management. AVEX heeft een toonaangevende positie in de Benelux. Als lid van de Global Presence Alliance heeft het bedrijf een sterke propositie om zijn opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. Op nagenoeg elke buitenlandse locatie kan een betrouwbare GPA partner ingeschakeld worden. Meer informatie over AVEX: www.avex.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement