Offsite vergaderen is de nieuwe trend



Een nieuwe trend ‘offsite vergaderen’ is overgewaaid vanuit Silicon Valley, San Francisco. Vergaderen in ongezellige zaaltjes met wat saaie broodjes en wat verdwaalde pepermuntjes op de tafel ligt mijlenver ver achter ons. De afgelopen jaren heeft er op het gebied van vergaderen een ware revolutie plaatsgevonden en we zien dat een nieuwe trend zich steeds nadrukkelijker manifesteert: de vraag naar ongewone, creatieve oftewel de vraag naar niet alledaagse locaties. Bij Efficient Hotel Partner ervaren wij dit dagelijks. Steeds meer van onze klanten kiezen voor een inspirerende omgeving of bijzonder gebouw. Vergaderen op de boerderij waar je tussen de scharrelende kippen naar binnenloopt, een workshop in een theater, teambuilding in een wijnfort of brainstormen in een glazen ruimte. Weg van de eigen werkplek, uit de routine, uit de sleur, prikkels opdoen in een nog onbekende omgeving met als motto: als we dan tóch buiten de deur gaan dan graag op een locatie waar de mond van openvalt en waar nog lang over nagepraat wordt!

Een quote van Els Molengraaf, specialist op het gebied van 'out of the box' events is ons uit het hart gegrepen: als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Treffender kan het niet gezegd worden. Wat zijn de voordelen om eens te kiezen voor heel iets anders?

-Het wekt (vooraf al) de nieuwsgierigheid van de deelnemers
-Minder afmeldingen
-Binnen de comfortzone is vertrouwd, daarbuiten valt meer te beleven
-Zorgt voor een energieke start, ‘ OMG, waar zijn we nu toch beland?’
-Prikkelt de zintuigen, zorgt voor inspiratie
-Er wordt over (na)gepraat

Het lijkt zo makkelijk, maar het is zo moeilijk: ‘even’ een vergaderlocatie boeken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij helpen je en vinden gegarandeerd de perfecte locatie die aan al jouw eisen voldoet. Maar….maak van tevoren een lijst van wensen, eisen en verwachtingen:

-Wat is het budget?
-Wat is het doel van de vergadering en welke ambiance hoort hierbij?
-Welke omgeving? Reistijd? Waar komen de deelnemers vandaan? OV?
-Welke faciliteiten zijn er nodig?
-Hoe belangrijk is het onderdeel eten en drinken?

Alles in kaart gebracht? Dan gaat Efficient Hotel Partner op zoek en sturen je binnen no-time een aantal offertes van (verrassende) locaties waar je vast heel blij van wordt.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement