Congressen organiseren met meer impact



Hampshire Hotel – Plaza Groningen platform interactief symposium

Hampshire Hotel – Plaza Groningen organiseert op donderdag 15 juni a.s. het symposium ‘Hoe organiseert u congressen met meer impact?’ In een halve dag krijgt de bezoeker een schat aan informatie in een inspirerende omgeving.
Hampshire Hotel - Plaza Groningen is specialist op het gebied van het organiseren van congressen. De missie van het hotel is om organisaties de juiste faciliteiten en service te bieden waardoor zij een goed figuur slaan met hun congres. Omdat Hampshire Hotel – Plaza Groningen graag deze kennis deelt, vindt er op donderdagochtend 15 juni een bijeenkomst plaats over hoe u een congres organiseert met maximale impact.

In een halve dag passeert een schat aan informatie de revue binnen een informele setting. Met onderwerpen als buiten de kaders treden met je congres, de do’s en don’ts van doorgewinterde congresorganisatoren, hoe werf je sponsoren en hoe kijkt de jongere generatie tegen congressen aan.

Programma
De interactieve ochtend begint met de ontvangst bij Hampshire Hotel – Plaza Groningen om 9.00 uur en wordt rond het middaguur afgesloten met een heerlijke lunch en kleine beurs waarop verschillende organisaties die relevant zijn voor congresorganisatoren zich presenteren. De sprekers zijn zeer divers met uitdagende en interessante gespreksonderwerpen. Variërend van ‘Hoe bepaalt u een duidelijk doel voor het congres’, ‘Welke congresvorm kiest u’, ‘Hoe zorgt u voor de juiste netwerkmomenten’, ‘Tips en trucs van een congresorganisatie’, ‘Wat besteedt u uit’, ‘Hoe interesseert u sponsoren voor uw evenement’ tot een sneak preview van de renovatieplannen bij Hampshire Hotel – Plaza Groningen. Dit symposium mag u niet missen!

Heeft u belangstelling om dit symposium bij te wonen? Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar! De toegang is gratis en u kunt desgewenst een collega meenemen. Aanmelden kan door uiterlijk dinsdag 13 juni a.s. een e-mail te sturen naar Mw. Vivi de Regt, deregt@hampshire-groningen.nl.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement