Goede dosis adrenaline bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad



Nog geen 45 minuten van Amsterdam en Utrecht ligt het Rijvaardigheidscentrum dat naast een test- en trainingscentrum ook af te huren is als locatie voor evenementen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en introducties voor nieuwe automodellen. Als evenementenlocatie biedt het Rijvaardigheidscentrum dan ook vele mogelijkheden voor ruim 300 personen, compleet met catering en een gezonde dosis adrenaline op het slipbanencomplex. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is sinds 2016 in handen van eigenaar Indy Dontje, de voormalige kartkampioen, die momenteel als professionele coureur voor Mercedes in de AMG GT3 rijdt.

Het rijvaardigheidscentrum biedt vele mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement. Denk bijvoorbeeld aan een congres, beurs en productpresentaties. Hiervoor beschikken zij over vier flexibele ruimtes. De zalen zijn per dagdeel te huren en bieden ruimte aan gezelschappen tot ruim 300 personen. De zalen zijn zowel los van elkaar als in combinatie te huren. Alle ruimtes beschikken over gratis Wifi en geluid, een beamer, whiteboard en flipover. Daarnaast kunt u extra techniek gratis bij bestellen.

Bereikbaarheid en parkeren
Rijvaardigheidscentrum Lelystad ligt op nog geen drie kwartier rijden van Amsterdam en Utrecht. Het terrein beschikt over meer dan 100 parkeerplaatsen waar u en uw gasten gratis gebruik van kunnen maken. Catering De catering binnen het Rijvaardigheidscentrum wordt verzorgd door Van Essen Catering. Zij bieden diverse lunch- en dinermogelijkheden aan. Ook voor een gezellige borrel bent u bij hen aan het juiste adres. In overleg kunt u uw eigen cateraar kiezen voor uw evenement.

Automotive Events
Met een complex van ruim 10 hectare is Rijvaardigheidscentrum Lelystad een uitstekend decor voor uw Automotive Event. Show de automodellen bij ons circuit en maak direct een testrit, een ideale combinatie.

Over Rijvaardigheidscentrum Lelystad
Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is één van de weinige plekken in Nederland waar men de eigen rijvaardigheid kan testen en verbeteren. Op het circuit kunnen onder andere slipcursussen, opfriscursussen of lessen zuinig rijden worden gevolgd. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt tevens motorlessen en vrachtwagentrainingen aan en is een zeer geschikte locatie voor onder andere bedrijfsuitjes, introducties van nieuwe automodellen of als vergaderlocatie.

Benieuwd naar de locatie? Neem contact op met info@rclelystad.nl voor een rondleiding en om de mogelijkheden van deze unieke evenementenlocatie te bespreken. Voor meer informatie http://www.rclelystad.nl/
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement