Amsterdam Museum



Amsterdam Museum
Het Amsterdam Museum vormt een prachtige locatie voor een vergadering, presentatie, feestelijke borrel, diner, receptie of trouwerij.
Het voormalige Burgerweeshuis, waarin het museum gehuisvest is, vormt met zijn schitterende binnenplaatsen en diverse zalen een uniek decor voor iedere ontvangst.

Door het gehele gebouw zijn verschillende zalen beschikbaar voor jouw bijeenkomst of evenement. Elke ruimte heeft een eigen ambiance en eigen mogelijkheden. Zo kun je een vergadering laten plaatsvinden in de oude regentenkamer, een receptie houden in Museumcafé Mokum of dineren tussen de 17de-eeuwse schuttersstukken in de Amsterdam Galerij. Maak de dag compleet door met de gasten een bezoek te brengen aan de diverse tentoonstellingen die het Amsterdam Museum te bieden heeft. Het museum biedt je vrijwel alle faciliteiten die nodig zijn om een ontvangst compleet te maken en beschikt daarnaast over uitstekende cateringsmogelijkheden. Wij denken graag met je mee om jouw dag tot een groot succes te maken.

Het Gewelf
Oppervlakte 60m2
Theateropstelling 60 pers.
Borrel 80 pers.



Auditorium
Oppervlakte 65 m2
Theateropstelling 70 pers.
Borrel 90 pers.



Klik hier voor meer informatie over de zalen die het Amsterdam Museum te bieden heeft.

Contact
Je kunt contact opnemen over zaalverhuur via ons algemene telefoonnummer op werkdagen of via onderstaand emailadres. 
T: 020-5231720
E:
boekingen@amsterdammuseum.nl

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Amsterdam Museum

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement