IDEA toont zich prijzenswaardig op vakbeurs Event 17



Met een rode loper, security en een volle prijzenkast zet IDEA haar leden vandaag en morgen in de spotlight tijdens Event 17. Hiermee laat IDEA zien waar zij voor staat: creatieve en innovatieve bureaus die prijzenswaardig werk maken. En dat vindt ze niet alleen zelf; het afgelopen jaar waren er weer volop (inter)nationale prijzen en nominaties voor IDEA-leden.

“Awards zijn een prachtige manier om het mooiste en beste werk te prijzen en daarmee ons vak te vieren”, zegt Maarten Schram, directeur van IDEA. “Juist als ambassadeur van live-communicatie zien wij het belang van awards en steunen we vakprijzen.”
Sinds de bureaus East Side, Carbon Events en Kingcanary zich eerder dit jaar aansloten, verenigt IDEA maar liefst 59 leading agencies. Daarmee is ze de belangrijkste ambassadeur van live in Nederland.

“Die rol nemen we heel serieus”, zegt Schram. “We zijn een community van bevlogen specialisten die elkaar helpen en inspireren en zich sterk maken voor ons vak. We grijpen elke gelegenheid aan om de kracht van live te onderstrepen.”

Over Event 17
Data: Woensdag 12 en donderdag 13 april 2017
Tijden: Beide dagen van 11:00 tot 18:00 uur
Stand nummer: B120

Informatie en tickets: www.event.nl

Over IDEA
IDEA verenigt de leading agencies in live-communicatie. Bureaus die campagne-breed denken en geloven dat live-communicatie een onmisbaar onderdeel is van elke volwaardige marketingstrategie. Wie samenwerkt met een IDEA-bureau kan rekenen op een strategisch partner en een berg expertise: van strategie- en conceptontwikkeling tot de productie van events en campagnes waar events deel van uitmaken. IDEA en haar leden staan voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement