Nederlandse Hilton hotels behoren tot top tien Best Workplaces 2017



De Nederlandse Hilton hotels staan opnieuw fier in de top tien op de lijst van Best Workplaces, in de categorie grote bedrijven/multinationals. De rangorde voor 2017 op deze prestigieuze lijst, die het hoogst scoren als Best Workplaces van Nederland, werd dinsdagavond bekendgemaakt. Rowena Lodder, Director of Human Resources Nederland van Hilton, is trots op het behaalde resultaat: “Wij willen met ons programma ‘Heart of Hilton’ onderscheidend zijn en dit is een geweldige erkenning van onze succesvolle aanpak.”

De lijst van Best Workplaces 2017 is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks wordt onderzocht hoe organisaties met hun medewerkers omgaan en hoe dat door medewerkers wordt gepercipieerd. De organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap voldoen aan bepaalde criteria en laten een bijzonder beleid zien. Er is vertrouwen in het management, medewerkers zijn trots op wat ze doen en hebben plezier met hun collega’s. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald.

Collegialiteit hoog in het vaandel
Rowena Lodder van Hilton zegt over de deelname aan dit onderzoek: “Voor ons is dit een interessante methode om een beeld te krijgen hoe anderen het doen en mede aan de hand daarvan onze positie op HR-gebied te evalueren. Als werkgever staat bij ons collegialiteit hoog in het vaandel. Het blijkt dat onze medewerkers dat als bijzonder waarderen. Het team vindt de collega’s en de sfeer die bij Hilton heerst een unieke factor binnen de organisatie. Daarnaast werken ze graag bij ons vanwege de internationale carrièremogelijkheden. Wij staan bekend om onze e-learning Hilton University en geven iedereen gelijke kansen om te investeren in opleiding, training en zelfontplooiing. Doelstelling is dat teamleden bij Hilton in een jaar meer leren dan op welke andere plek ook. Ga je aan de slag bij Hilton, dan weet je zeker dat je terecht komt in een hecht en divers team. Medewerkers geven om elkaar en staan elkaar bij als het nodig is. Ze komen van overal ter wereld en zien elkaar – zo ver weg van huis – praktisch als tweede familie."

Careers@Hilton Live
Jaarlijks organiseert Hilton wereldwijd een speciaal carrière-event voor jonge mensen, waar de vele beschikbare mogelijkheden in de horeca onder de aandacht worden gebracht. Deze Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality-events, gedurende de maand mei, zijn een unieke kans voor jongeren en worden altijd druk bezocht.

Delegatie Nederlandse Hilton hotels bij toekenning Best Workplaces 2017, vlnr: Alessio Colavecchio, General Manager Hilton Amsterdam; Kirby van der Aa, Cluster Manager Learning & Development Benelux; Jolijn Zeeuwen, General Manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol; David Braithwaite, General Manager Hilton Garden Inn Leiden; Danielle Dasselaar, HR Manager Waldorf Astoria Amsterdam; Milan Arandelovic, Area General Manager Benelux; Anneloes van Geenen, Manager HR Hilton Rotterdam; Sjoerd Sybesma, General Manager Hilton Den Haag; Jennifer Seib, HR trainee DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal; Rowena Lodder, Director HR Nederland.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement