Erwin Bruyn wint award General Manager of the Year 2016



Tijdens de jaarlijkse Business Conference van de Deutsche Hospitality Group, die deze keer plaatsvond in het mondaine Brussel, heeft de heer E. (Erwin) M. Bruyn de award: “General Manager of the Year 2016” in ontvangst mogen nemen. Hij ontving deze bijzondere prijs uit handen van de heer Jürgen von Massow (Vice President Operations Business Hotels, Deutsche Hospitality). De heer Bruyn heeft vanwege zijn inzet voor zowel het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, alsmede de ondersteuning tijdens de opening van het nieuwe JAZ in the City Hotel in Amsterdam, de prijs in ontvangst mogen nemen. Beide hotels zijn het afgelopen jaar zeer succesvol geweest binnen de Deutsche Hospitality Group.

De heer Bruyn is geroemd vanwege zijn bevlogenheid, betrokkenheid en tomeloze inzet. “Ik ben zeer vereerd met deze prachtige award, een teken van waardering voor het harde werken, waarbij ik deze opdraag aan alle medewerkers die dagelijks werkzaam zijn in beide hotels en die het mede mogelijk hebben gemaakt om prachtige resultaten te behalen”, aldus de heer Bruyn.

Deutsche Hospitality is de nieuwe overkoepelende naam voor Steigenberger Hotels AG. Het bestaat uit drie hotel brands: Steigenberger Hotels and Resorts, Jaz in the City en IntercityHotel. Een totaal van 116 hotels op drie continenten maken deel uit van Deutsche Hospitality. 20 van deze hotels zijn momenteel in ontwikkeling. De portefeuille bestaat uit 56 Steigenberger Hotels and Resorts and 39 IntercityHotels. Het eerste Jaz in the City opende in Amsterdam in november 2015 en draait nu operationeel 1 jaar.

Over Steigenberger Airport
Hotel Amsterdam Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is een luxueus viersterren hotel gelegen nabij Amsterdam Schiphol Airport, grenzend aan het beroemde Amsterdamse Bos. Het hotel heeft 440 comfortabele kamers, inclusief 39 Green Executive kamers, 10 Junior Suites en 1 Senator Suite. Daarnaast biedt het Steigenberger Airport Hotel diverse vergaderfaciliteiten met ruim 15 moderne vergaderkamers en –zalen, gelegen op de begane grond en volledig voorzien van daglicht. Gasten die op zoek zijn naar ontspanning, kunnen terecht in de ‘Lifestyle Club & Active Spa’ waar zij kunnen genieten van onder andere massages, stoombad, binnenzwembad, fitnessruimte, sauna en relaxruimte. In de Sports & Media Bar kunnen gasten terecht voor de laatste hoogtepunten op het gebied van sport onder het genot van een hapje en drankje. Uitstekende service en een fijne ambiance maken het Steigenberger Airport Hotel een heerlijke basis om te verblijven. Voor meer informatie zie www.airporthotel-amsterdam.steigenberger.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement