Postillion Hotel en Convention Centre WTC Rotterdam: Breed scala aan mogelijkheden



 

Midden in het centrum van Rotterdam staat het WTC-gebouw waarin het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is gevestigd. Het gebouw met rijke historie en architectuur biedt verschillende mogelijkheden om van jouw evenement een succes te maken. Of het nu gaat om internationale congressen, beurzen of vergaderingen, het veelzijdige congrescentrum biedt een breed scala aan mogelijkheden om aan de eisen van elk evenement te voldoen.


Flexibele zalen

Van grootschalige zakelijke evenementen tot vergaderingen tot 1100 personen; met 29 flexibele vergaderzalen en 168 hotelkamers onder één dak biedt Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam de ideale setting. De vergaderzalen zijn ontworpen met flexibiliteit en functionaliteit in gedachten. Met een maximum capaciteit van 1100 personen is er voor iedere groep een passende ruimte beschikbaar. De 252 hotelkamers bieden niet alleen een comfortabele plek om te ontspannen na een lange dag vergaderen, maar ook alle voorzieningen die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Elke kamer is modern ingericht en beschikt over moderne gemakken zoals gratis wifi en een flatscreen-tv.



Voorzieningen

Naast de uitstekende accommodaties en faciliteiten biedt Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam ook een scala aan zakelijke diensten en voorzieningen. Of het nu gaat om zakelijke diensten of toegang tot vergaderruimtes en werkplek-ken, het complex is ontworpen om aan alle behoeften van zakelijke reizigers te voldoen.

Bereikbaar

Dankzij de ligging in het bruisende hart van het centrum van Rotterdam, is het Convention Centre uitstekend bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten. Met verbindingen naar de luchthaven van Schiphol en andere belangrijke steden in Nederland, is Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam een centrale hub voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Ook is het hotel gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Rotterdam Centraal kun je de metro nemen en uitstappen bij station Beurs. Daarnaast zijn er verschillende tramopties beschikbaar. Als je de voorkeur geeft aan reizen met de auto, kun je parkeren bij de nabijgelegen parkeergarage WTC-Beursplein. Met het nabijgelegen treinstation en diverse tram- en buslijnen op loopafstand, is het complex goed verbonden met de rest van de stad en de omliggende gebieden.



Ondersteuning

Het organiseren van een succesvol evenement is niet altijd even makkelijk. Hierbij komt enige tijd en voorbereiding kijken. Daarom willen we jou graag helpen! Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij alle organisatorische aspecten zodat je zelf de focus kunt bewaren op de andere belangrijke zaken die hierbij komen kijken. Vanaf het eerste concept tot aan de laatste details.

Kortom, het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam biedt niet alleen een uitstekende locatie voor zakelijke evenementen, maar ook hoogwaardige accommodaties, faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat jouw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Of je nu een congres plant, een vergadering bijwoont of gewoon op zoek bent naar een comfortabele plek om te verblijven tijdens je bezoek aan Rotterdam, het team heet je van harte welkom en staat klaar om aan al je behoeften te voldoen!

www.postillionhotels.com/rotterdam




 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam WTC Rotterdam Vergaderlocatie Congreslocatie evenementenlocatie
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Beursplein 37
3001 DB
Rotterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement